Project

Keramische vloertegel, Patroontegels

Dennis en Tamara

Mooie 80x80 vloertegel en keramische patroontegels gelegd in Dongen.

  • Plaats Dongen
  • Category tegel Vloertegels
  • Product BellTiles Walk Iron
  • Formaat 80x80
  • Prijs €49,50 p/m2

Design brief

Wie bij Dennis en Tamara in Dongen over de drempel stapt, ziet prachtige patroontegels liggen en aansluitend fraaie keramische tegels in betonlook. Mooi om naar te kijken én mooi om eroverheen te lopen.

Keramische vloertegel in betonlook_Dennis en Tamara_07
Patroontegels_Dennis en Tamara_01
Keramische vloertegel in betonlook_Dennis en Tamara_02
Keramische vloertegel in betonlook_Dennis en Tamara_02 Keramische vloertegel in betonlook_Dennis en Tamara_02

In hun zoektocht naar een mooie tegelvloer kwamen Dennis en Tamara terecht bij Tegelfloor in Breda. ‘De sfeer is daar erg prettig. We werden uitstekend geholpen door Angelo. Hij adviseerde ons goed bij onze keuze. We kozen voor een grote keramische tegel in eetkamer en woonkamer. Dat geeft veel rust in huis en versterkt het ruimtelijk effect in huis. Voor de keuken kozen we voor een patroontegel in keuken en hal. Dat geeft een twist aan het geheel en zorgt voor een speels effect.’

Duurzame vloer

De keus voor tegels was ingegeven door praktische overwegingen. Dennis: ‘We wilden een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer. Een houten vloer kan best mooi zijn, maar vergt veel onderhoud, zoals schuren en oliën of waxen. Bovendien wilden we een vloer die jarenlang meegaat, zonder zichtbare slijtage. Zo kwamen we uit bij keramische tegels.’ Door de combinatie van deze tegels met de strakke meubels en de moderne, houten keuken krijgt het interieur een industrieel karakter. ‘Ons interieur straalt rust en warmte uit. We zijn er blij mee!

Keramische vloertegel in betonlook_Dennis en Tamara_02
Keramische vloertegel in betonlook_Dennis en Tamara_02
Keramische vloertegel in betonlook_Dennis en Tamara_02

Vraag informatie aan over de tegels voor uw project