Project

keramische-houtlook-tegels

Keramisch parket 26x160

  • Plaats Oosterhout
  • Category tegel Keramisch Parket
  • Product BellTiles Wood Castogne
  • Formaat 26x160
  • Prijs € 52,50 p/m2

Design brief

Stap je het huis van Leidy en Ton binnen, dan word je direct verwelkomd door een uitnodigende sfeer. De vloer valt meteen op dankzij de warme kleur en de natuurlijke uitstraling. In dit artikel vertelt Leidy waarom ze kozen voor een nieuwe vloer en hoe hun ervaring met Tegelfloor was.

DSC03927
DSC03935
DSC03942
DSC03942 DSC03942

Waarom wilden jullie een nieuwe vloer?

"Toen we naar een ander huis gingen kijken, wist ik dat ik net als vroeger graag weer plavuizen wilde”, begint Leidy te vertellen. “Vooral keramische houtlook tegels hadden onze interesse, omdat ze een warme uitstraling bieden in vergelijking met de traditionele vierkante plavuizen. De zoektocht was lastig omdat de tegels vaak niet leverbaar waren of nét niet naar onze wens waren, maar toen ontdekten we Tegelfloor."

 

Hoe zijn jullie bij Tegelfloor uitgekomen?

Leidy vervolgt: "We hadden Tegelfloor eerst over het hoofd gezien omdat ik niet heel bekend ben in de regio van Oosterhout, maar toen we daar binnenliepen zagen we meteen iets wat we interessant vonden. Onze keuze viel op bredere keramische houtlook tegels omdat ze de warmte van hout combineren met de duurzaamheid van keramiek. We wilden het gevoel van luxe en comfort in ons huis brengen. Omdat we zuiniger willen zijn qua energie, hebben we gekozen voor vloerverwarming en onze radiatoren weggehaald.”

 

De vloer brengt het hele interieur samen

"Wat opmerkelijk is, is dat onze nieuwe vloer perfect past bij al onze meubels en interieur”, aldus Leidy. “We hebben een eettafel in een iets donkere houtlook kleur, kasten met zwart eromheen, en zelfs een groen bankstel. De vloer past door de kleur overal moeiteloos bij. We hebben expres gekozen voor een patroon met weinig knoesten omdat dat zorgt voor rust in huis. Deze vloer brengt het hele interieur samen."

 

Goed advies en goeie service van Tegelfloor

“We zijn erg tevreden met de service die we hebben gekregen van Tegelfloor”, vertelt Leidy. “Ze hebben ons goed geadviseerd, zelfs met betrekking tot de kleurkeuze van de voegen. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog blij met dat advies.”

 

“Het eindresultaat is prachtig, en we hebben echt het gevoel dat onze vloer de kern vormt van ons huis. Het is een investering waar we geen moment spijt van hebben gehad. Wat ons geruststelde, was het feit dat Tegelfloor met vaste teams voor de plaatsing werkt. Het zijn deskundige mensen die goed beschikbaar waren en het project prachtig hebben afgewerkt.”

DSC03942
DSC03942

Vraag informatie aan over de tegels voor uw project