Project

betonlook-tegels-100x100-in-Hoeven

Keramische betonlook tegels 100x100

  • Plaats Hoeven
  • Category tegel Vloertegels
  • Product ExE Belcemento Grigio
  • Formaat 100x100
  • Prijs € 54,50 p/m2

Design brief

Ongeveer twee jaar geleden gingen Maarten en Madelon op zoek naar nieuwe tegels voor hun moderne huis in Hoeven. Op aanraden van de ouders van Madelon zijn ze langsgegaan bij Tegelfloor in Breda. “We hadden al meerdere zaken bezocht, maar bij Angelo vonden we prachtige betonlook tegels voor een mooie prijs,” aldus Maarten.

DSC07823
DSC07809
DSC07814
DSC07814 DSC07814

Het eerste contact

“We gingen in 2021 al bij Angelo langs maar we hadden de tegels pas eind 2022 nodig,” vertelt Maarten. “Wat we bijzonder vonden is dat het voor Angelo geen enkel probleem was om onze tegels zo lang vast te houden en dat we ze ook gewoon tegen de afgesproken prijs in 2021 konden kopen, terwijl de prijzen eind 2022 weer een stuk hoger waren. In de showroom in Breda was genoeg keuze en we hebben uiteindelijk gekozen voor keramische betonlook tegels van 100x100. Deze tegels liggen bij ons over de hele benedenverdieping en ook in de hal.”

 

Betonlook tegels

De keramische betonlook tegels passen perfect bij de vormgeving van de rest van het huis. “Wij houden heel erg van natuurlijk uitziende materialen in ons huis, zoals bijvoorbeeld hout,” aldus Maarten. “Die materialen combineren wij in ons huis met donkere tinten en de betonlook tegels zijn daar een mooie aanvulling op. Het hele huis krijgt hierdoor een moderne maar toch een warme en gezellige sfeer. We hadden ook vloerverwarming en dankzij de grote tegels wordt de warmte daarvan goed en geleidelijk verspreid over de ruimte. Dat heeft aannemer Ron Vergouwen perfect geregeld.”

 

Service van A tot Z

“De service was gewoon echt super,” zegt Maarten. “Eigenlijk ging alles heel soepel en ook het daadwerkelijke leggen van de tegels ging erg goed. Ik weet nog dat we na het plaatsen nog acht tegels over hadden. Twee daarvan hebben we bewaard voor het geval dat, maar we vonden het toch zonde als die overige zes hier zouden blijven liggen. Wij vonden het fijn dat Angelo deze zes tegels zelfs na een jaar nog terug heeft genomen en ons geld heeft teruggestort. We zijn erg tevreden over de service!”

 

DSC07814
DSC07814
DSC07814

Vraag informatie aan over de tegels voor uw project